Upptäck rätt stora festklänning för din nästa Händelse

 • Har du någonsin blivit inbjuden till en fest och hade ingen aning om vad man ska ha? Nästa gång du är inbjuden till ett parti, bröllopsfest eller annat evenemang och behöver en stor storlek festklänningar, ta en stund att tänka igenom vilken stil och skär av klänning du tror skulle se fantastisk på dig.

  Tänk på vad din roll kommer att vara på evenemanget. Kommer du dansa, stå en hel del, måste gå en lång väg eller pose för bilder?

  Om du söker en stor storlek mor till brudklänning eller brudklänning eller bara behöver en klänning för en formell bröllop, du vill välja något som fortfarande kommer att vara bekväm efter 4-8 timmar. (bekväma skor är också viktiga.) Om du kommer att vara i bröllop bilder, föreslår jag att du siktar på en klassisk look som kommer att hålla upp med tiden och inte ser omoderna i 10-40 år.

  Kanske en danskväll är på ditt sinne. Om så är fallet, en klänning som inte begränsar din rörelse är i ordning. Du vill ha något bekvämt och inte för hårt så att du kan flytta och inte vara orolig för en pinsam tår.

  När du har din klänning, kan du plocka och välja en handväska, skor och smycken som kommer komplimang din individuella utseende och matcha din stil. För en mer formell affär, kanske du vill ha mer traditionella pärlhalsband. För en mindre formell affär, kanske du vill bära ett halsband och örhängen. Axelbandslös klänningar, i synnerhet, ser bra ut med chokers.

  Återvänder till ämnet skor, Tänk på hur eländiga dina fötter kommer att vara om du väljer något mindre än perfekt på komfort skala. Om du kommer att stå under en lång tid, hålla det i åtanke och vara snäll mot dina fötter. Du kan hålla längre och ha roligare på en fest om du har bekväma skor.

  Ha kul med din stora storlek klänning shoppingupplevelse för din nästa speciella tillfälle. Se också: kevinluo.se