brudekjoler: 6 Gode tips som vil hjelpe din brudekjole gagne de

 • Etter at du har brukt timer og masse penger å søke gjennom brudekjoler å finne din drømme kjolen det er en vanlig for bruder å bekymre seg om hva de skal gjøre med denne verdifulle elementet etter bryllupet er over.

  Din spesielle dag er over. Du så fantastisk i den nydelige kjolen og fikk rikelig med herlige bilder og video. Men hva nå for kjolen?

  Hvis du er lav på ideer og din nye ektemann ikke enig med din brudekjoler tar opp halvparten av hans skapplass så disse 6 kreative tips vil hjelpe deg å gjøre det beste bruk av den.

  1. donere kjole til veldedighet

  Det er visse veldedighetsorganisasjoner som vil akseptere din brudekjoler(https://www.festzed.no/brudekjoler-c-17.html) og rengjør den, selge den på for pengene som vil finansiere veldedighet. På denne måten lykkelig dag kan hjelpe andre i nød også, noe som betyr at du sprer kjærlighet.

  Et populært alternativ er "Brides mot brystkreft", der du pakke opp kjolen og legge den til dem.

  Men de fleste byene har lokale veldedighets butikker for mange gode årsaker som hjertesykdommer, blinde og mange andre, som ville bli glad for å godta kjolen.

  2. Save kjolen for din datter

  Det er ingen stoltere bilde enn din datter gå ned midtgangen med sin nye ektemann i kjolen som ga deg så mye glede. Det er ingen grunn til at datteren din ikke kan bruke kjolen din med minimal justeringer, men du må vente i 20 eller 30 år før hun kan dra nytte!

  Få din kjole profesjonelt rengjort etter bryllupet og pakke den opp sikkert holde den unna lys og fuktighet for å unngå at det blir misfarget og moldy. Det vil være bra for en levetid!

  3. kast kjolen!

  Det er moteriktig i disse dager å rituelt ødelegge din kjole etter bryllupet og få noen bilder av deg i strimlet kjole. Mange bruder velger å få noen virkelig kule, edgy bilder av slicing opp kjolen med brudgommen mens de er fortsatt inne (ta vare!).

  Andre gå for en dukkert i havet, Splash maling over hele seg selv og også sette fyr på kjolen. Crazy, men du vil få noen fantastiske og minneverdige bilder!

  4. Selg kjolen

  OK, dette alternativet er ikke altfor romantisk, men la oss innse det, i disse dager det lønner seg å prøve og kutte kostnader. En måte er å klore tilbake noen av pengene brukt på bryllupet ved å selge kjolen senere.

  Du vil i det minste være å hjelpe noen andre som er på et budsjett får en nydelig kjole, spare lagringsplass og vil glede din banksjef også!

  5. resirkulere kjole

  Gjennomsnittlig brudekjoler er laget av meter av stoff som kan brukes til å lage flere ulike typer av ulike elementer, eller kjolen selv kunne omarbeides til en annen stil.

  Du kan ta noe av stoffet og lage puter, lommetørkle, skjerf og dåp kjoler. Satin er en nydelig mykt stoff som ville være flott for puter, kast eller skjerf. Tyll eller organza fra sløret for eksempel kan brukes til Doilies for en formell middag service, nyanser for en lampe eller en lett neckerchief for en sommer antrekk.

  Hvis du ønsker å resirkulere kjolen inn i en annen stil du kan holde bodice, men endre skjørtet bort fra en omfangsrik kjole inn i en mindre formell a-line kutt. Så du kan bruke denne på en annen anledning som en fundraiser eller eksamen seremoni.

  6. Bevar kjolen

  Når det kommer til det, hvis du bare ikke orker å kvitte seg med kjolen på noen måte så det eneste alternativet er å bevare kjolen for ettertiden.

  Kanskje i fremtiden kan du ta det ut å vise barna dine eller barnebarna, eller til og med bruke den for jubileet hvis du føler eventyrlystne!

  Hvis dette er tilfelle så må du ha kjolen rengjøres og deretter pakket opp i sin egen spesielle sak som vil bevare den fra elementene og spare plass.

  Ikke føler deg stresset om hva du skal gjøre med din brudekjoler etter at dagen har gått, iverksette tiltak med en av disse trinnene, og du vil kunne maksimere kjoler nytten!

  Hvis du fortsatt leter etter den perfekte kjolen, men ønsker ikke å bryte banken så er det best å handle på nettet. Det er mange flotte nettbutikker som kan hjelpe deg å finne en vakker kjole i akkurat den stilen du ønsker, men med en stor kostnad sparing over butikker i byen! De kan selv være i stand til å kjøpe kjolen tilbake fra deg hvis du spør dem.